top of page
Search
Writer's pictureArticle Send

DISCOVER ANATOLIA (ANADOLU'YU KEŞFET) GÖREME-KAPADOKYA'DA

Updated: May 23, 2023

Bilimsel çalışmaları yerel yönetimlerle paylaşmak, bilim dünyası ve karar alıcıların etkileşimini artırmak, her iki paydaşın, bilgiyi üreten ve uygulayan kesimin etkin bir şekilde birlikte toplumsal fayda için çalışmalarına öncülük etmek gibi hedeflerimize bir adım daha yaklaştık.


Kapadokya Uluslararası Bilimsel Kongresinin dördüncüsü 16-18 Nisan 2023 tarihlerinde Göreme Belediyesi'nde gerçekleşmiştir. 23 ülkeden yüz yüze ve çevrimiçi olmak üzere 300'ün üzerinde bilimsel makalenin sunumunun yapıldığı kongre 1050 ulusal ve uluslararası katılımcıya evsahipliği yapmıştır.


Etkinlik sonrası iKSAD Genel Sekreteri Dr. Kaldygul Adilbekova ve Göreme Belediye Başkanı Sayın Ömer Eren karşılıklı olarak plaket ve hediye takdiminde bulunmuşlardır. Göreme Belediye başkanı sayın Ömer Eren, Discover Anatolia projesinin ülkemizin tanıtımı adına yürütücülüğünü yapan IKSAD'a teşekkür etmiştir Bir önceki Kapadokya kongresinin 3 ciltlik bildiri kitabi da düzenleme kurulu üyesi Dr. Ethem İlhan Şahin tarafından belediye başkanına hediye edilmiştir.


Bölgenin uluslararası tanıtımına vesile olan etkinliğimiz aracılığı ile IKSAD Enstitüsünün Discover Anatolia projesine verdiği desteklerinden dolayı Göreme Belediye Başkanı Sayın Ömer Eren'e, özel kalem müdürü Sayın Ümmühan Akbuz Kart'a ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz.






Comments


bottom of page